Nieuwe scholingsconsulent André Hubregtse aan de slag

donderdag 02 februari, 2023

André Hubregtse is bij Talentboom gestart als nieuwe scholingsconsulent boomkwekerij, vaste planten en zomerbloemen.

De nieuwe scholingsconsulent zal ondernemers en (toekomstige) medewerkers helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. „Leren is veel meer dan alleen het volgen van een training of een cursus. Je leert bijvoorbeeld ook al veel door dingen te doen”, zegt hij op de site van Talentboom. „Als scholingsconsulent wil ik mensen helpen met het vinden van leermogelijkheden die aansluiten bij hun wensen en behoeftes en passen binnen het bedrijf.”

Diverse boomkwekerijen gewerkt

André heeft ruim ervaring in de sector. Zo heeft hij bijna 10 jaar gewerkt als accountmanager bij Boomkwekerij Van der Starre in Boskoop. Ditzelfde werk deed hij korte tijd bij Van Son & Koot in Kaatsheuvel. Daarna was hij ruim 4 jaar bedrijfsleider bij boomkwekerij J.A Laban in Reeuwijk. De laatste 6,5 jaar was hij logistiek coördinator bij Boot&Dart Boomkwekerijen in Boskoop. Als vrijwilliger deed hij onder andere bestuurlijke ervaring op in het onderwijs. „In het werk als scholingsconsulent komen al deze zaken samen.”

Zijn werkgebied voor Talentboom is heel Nederland. André is bereikbaar via a.hubregtse@spam-protecttalentboom.nl, (06) 387 857 53 en LinkedIn.

Hij werkt nauw samen met scholingsconsulent Mariëlle Gooijaers; zij is actief in met name Limburg, Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement