Maandagavond bijeenkomst Boskoop en Duin- en Bollenstreek

dinsdag 16 januari, 2024

Welke actuele ontwikkelingen spelen in de regio’s Boskoop en Duin- en Bollenstreek die de bedrijfsvoering raken? Laat je maandagavond 22 januari bijpraten op een kwekersbijeenkomst in Boskoop.

Voorzitter LTO Noord Zuid-Holland Arie Verhorst en landelijke vakgroepbestuurders Marco van Ruiten en Jan van Leeuwen geven op de bijeenkomst een toelichting op actuele zaken en gaan erover graag met je in gesprek:

  1. Hoe zit het nu met de bufferstroken? Aanscherping van de mestnormen? Kaderrichtlijn Water en de beschikbaarheid van voldoende gietwater in de toekomst?
  2. Wat is de status van het Zuid-Holland Programma Landelijk Gebied? Wat is de inzet van LTO? Wat zijn aandachtspunten voor je bedrijf?
  3. Welke resultaten heeft de CEMP Coöperatie voor je teelten bereikt? Wat speelt er rondom weerbaar telen?
  4. Wat zijn de laatste CAO-ontwikkelingen? Hoe staat het met de inzet en huisvesting van arbeidsmigranten in regio’s Boskoop en Duin- en Bollenstreek?

Michiel Gerritsen, voorzitter Greenport Boskoop zal tot slot de actuele ontwikkelingen in de regio Boskoop toelichten, en Marco van Ruiten in de Duin- en Bollenstreek.

De bijeenkomst maandagavond is bij Greenport Boskoop: Italiëlaan 1, Hazerswoude-Dorp (even voorbij het Plantariumgebouw). Aanvang 19.30 uur. Meld je hier even aan.

De komende tijd organiseert de vakgroep samen met de regionale LTO ook in andere regio's zo'n bijeenkomst.

Arno Engels

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement