Krimpend middelenpakket: bekijk oplossingen in praktijk

vrijdag 09 augustus, 2024

Hoe kun je met een krimpend middelenpakket toch rendabel een gezond gewas kweken en onkruid beheersen? Donderdag 29 augustus bekijken en bespreken we oplossingen bij zomerbloemenkweker Geert Op ’t Hof en bos- en haagplantsoenkweker Martijn Poppelaars.

LTO Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen nodigt u uit voor deze bijeenkomst op donderdag 29 augustus. Aanvang 15.00 uur bij Zomerbloemenkwekerij Geert Op ’t Hof in Nederhemert (bij Zaltbommel). Geert geeft uitleg over de nieuwe vereniging Biologische Sierteelt Nederland, en over zijn overschakeling naar biologische teelt.

Na een kop soep en broodje vertrekken we naar Martijn Poppelaars in Prinsenbeek (bij Breda). Daar start om 19.00 uur de rondleiding. Martijn is een gangbare bos- en haagplantsoenkweker en kampt met te weinig beschikbare middelen voor met name de onkruidbeheersing. Tijdens de rondleiding zullen we manieren uit de biologische teelt bespreken die hier toegepast kunnen worden.

Download hier het volledige programma.

In verband met de catering is het nodig dat u zich aanmeldt via info@spam-protectltobomenenvasteplanten.nl en aangeeft met hoeveel personen u komt. Er is een beperkt aantal bezoekers mogelijk; vol is helaas vol.

Erik Stuurbrink

Voorzitter LTO Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement